Projekty

Jesteśmy organizacją zaangażowaną w dynamiczną realizację projektów szkoleniowych, które są współfinansowane ze środków Unii Europejskiej oraz budżetu państwa.
Nasze działania ukierunkowane są na tworzenie mostów łączących potrzeby współczesnego rynku pracy z potencjałem jednostek, stawiając na rozwój kompetencji i umiejętności niezbędnych w dzisiejszym zmiennym środowisku zawodowym.

Nasze Cele:

Rozwój Kompetencji zgodnie z Realiami Rynku Pracy
W Fundacji „POMOST” priorytetem jest tworzenie projektów szkoleniowych odpowiedzialnych za rozwój umiejętności, które są aktualnie poszukiwane na rynku pracy. Przeprowadzamy systematyczne analizy branżowe, identyfikując obszary, w których istnieje największe zapotrzebowanie na nowe kwalifikacje.
Zaawansowane Metody Szkoleniowe
Dążymy do innowacyjności w naszych programach szkoleniowych, korzystając z zaawansowanych metod edukacyjnych. Zapewniamy uczestnikom nie tylko teoretyczną wiedzę, ale również praktyczne doświadczenia oraz dostęp do najnowszych narzędzi i technologii.
Partnerstwa z Biznesem
Współpracujemy z przedsiębiorstwami, by nasze szkolenia były w pełni dostosowane do oczekiwań pracodawców. Naszym celem jest zapewnienie uczestnikom praktycznych umiejętności, które są cenione na rynku pracy, dlatego aktywnie uczestniczymy w dialogu z przedstawicielami biznesu.
Wsparcie Kariery
Nie kończymy swojej roli po zakończeniu szkolenia. Zapewniamy ciągłe wsparcie w procesie rozwoju kariery, pomagając absolwentom w znalezieniu i utrzymaniu zatrudnienia zgodnego z ich nowymi umiejętnościami. Dążymy do tego, aby nasze projekty były skokiem startowym do udanej ścieżki zawodowe.
Previous slide
Next slide

Fundacja Wsparcia i Rozwoju „POMOST” nie tylko oferuje projekty szkoleniowe, ale również tworzy otwartą społeczność dedykowaną rozwojowi zawodowemu. Pragniemy zachęcić Cię do wzięcia udziału w naszych inicjatywach i dołączenia do dynamicznego środowiska, które dba o Twoją karierę.

Dołączając do naszej społeczności, nie tylko inwestujesz w swój rozwój zawodowy, ale także stajesz się częścią grupy ludzi z pasją do tworzenia lepszej przyszłości zawodowej dla siebie i innych. Wspólnie budujemy solidne fundamenty dla Twojej ścieżki zawodowej, gwarantując wsparcie na każdym etapie rozwoju.

Zostań Częścią Fundacji „POMOST” i Odkryj Nowe Możliwości Zawodowe!

Dołącz do nas już dziś, aby rozpocząć fascynującą podróż rozwoju zawodowego. Fundacja „POMOST” – Twoje partnerskie wsparcie na drodze do sukcesu zawodowego!

Aktualne Projekty:

Dołącz do Nas:

Jeśli jesteś zainteresowany udziałem w naszych projektach lub chciałbyś uzyskać więcej informacji o działalności Fundacji „POMOST”, skontaktuj się z nami.
Jesteśmy przekonani, że inwestycja w rozwój kompetencji to klucz do sukcesu zawodowego.
Przyłącz się do naszej społeczności, twórzmy razem mosty ku nowym możliwościom!

Fundacja Wsparcia i Rozwoju „POMOST” – Razem tworzymy przyszłość!